Вчера директорът на Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР) старши комисар

...
Вчера директорът на Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР) старши комисар
Коментари Харесай

Шефът на СДВР напуска системата, Калин Стоянов го иска в екипа си

Вчера шефът на Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР) старши комисар Калоян Милтенов подаде заявление за овакантяване на системата,  съобщи вътрешният министър Калин Стоянов пред публицисти.

" Тук няма никаква драма. Искам да потвърдя, че той е извънреден експерт, с който аз съм работил прелестно, и ви убеждавам, че ще направя всичко допустимо той да остане в границите на Министерството на вътрешните работи и да бъде част от моя екип ", уточни Стоянов. По думите му наследникът на Милтенов ше бъде прочут за системата човек и няма да бъде изненада за никого, а всички чиновници на Столична дирекция на вътрешните работи би трябвало да бъдат спокойни, защото той е един от тях. Вероятно името му ще бъде оповестено другата седмица.

Със заповед от вчерашния ден на мястото на новия вътрешен министър отпред на   Главна дирекция " Борба с проведената престъпност " (ГДБОП) е назначен един от неговите заместници - Явор Серафимов , който е дълготраен чиновник. " Считам, че той ще управлява службата в вярната посока. По отношение на заместниците (зам.-министрите - б. р.), с които ще работим, към момента сме в развой на разискване. В най-скоро време ще показва целия екип, с който ще работя, както и ще бъдете осведомени с изведените от нас цели ", съобщи Стоянов.
 Денков уволни назначен през днешния ден зам.-министър за принадлежност към Държавна сигурност
Денков уволни назначен през днешния ден зам.-министър за принадлежност към Държавна сигурност

Освободени са и двама заместник-министри, останали от служебния кабинет
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР